Ik heb mijn tickets niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je je tickets niet binnen 30 minuten hebt ontvangen, controleer dan of er e-mailberichten van ons zijn (bijv. Betaling mislukt, technisch probleem, last-minute onbeschikbaarheid), inclusief je Apam / Junk-map. Je zou ook een sms moeten hebben ontvangen met een link naar om ze gemakkelijk te openen via onze app. Als je ze nog steeds niet kunt vinden en de gegevens die je met ons hebt gedeeld correct zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.