Wat moet ik doen bij een algemene staking?

Als er op de dag van uw bezoek een algemene staking plaatsvindt, heeft dit waarschijnlijk gevolgen voor het openbaar vervoer en de openingstijden van locaties. Daarom raden wij u aan uw bezoek ruim van tevoren te plannen. Als we op de hoogte worden gebracht van een sluiting, laten we je dit zo snel mogelijk weten via e-mail of sms. Als je geen bericht van ons hebt ontvangen en de locatie wordt gesloten, neem dan contact op met onze klantenservice.