Ik kan mijn voucher niet downloaden. Is er een andere manier om de tickets te krijgen?

De beste manier om uw tickets op de smartphone te krijgen, is via de Tiqets-app  Download de Tiqets-app en voeg je tickets toe aan de portemonnee, waartoe je ook offline toegang hebt. Het alternatief is om de pdf-versie van het ticket naar je telefoon te downloaden en bij de ingang te laten zien. Je kunt altijd contact opnemen met onze Klantenservice om je tickets opnieuw te ontvangen via e-mail, chat of Whatsapp.