Ik heb geen referentie-ID. Kun je me helpen?

Alleen Tiqets-klanten kunnen hulp krijgen van ons klantenserviceteam. Als je via onze website of app hebt geboekt, zou je een afschrijving van Tiqets International moeten hebben ontvangen, samen met een e-mail en een sms-bevestiging met je bestelnummer / referentie-ID. Als u geen bevestiging of referentie-ID heeft, controleer dan of de ontvanger van uw transactie inderdaad Tiqets is voordat u contact opneemt met onze klantenservice.