De locatie was gesloten op de dag van mijn bezoek. Wat nu?

Telkens wanneer we door onze partners op de hoogte worden gebracht van een uitzonderlijke sluiting, informeren we onze klanten hierover via e-mail of sms. Als de locatie is gesloten zonder voorafgaande waarschuwing en u bent niet benaderd door Tiqets, stuur dan een e-mail naar ons klantenserviceteam (customerservice@tiqets.com) en we helpen u graag verder.