Wat houdt gratis annulering in?

Als u de gratis annuleringsoptie selecteert, kunt u uw reservering annuleren tot 23:59 uur (23:59 uur) op de dag voor uw bezoek, zonder vragen te stellen. U kunt dit doen via onze app (beschikbaar voor iOS en Android) door eenvoudig uw ticketgegevens in te voeren via het tabblad Portemonnee en op ‘Uw bestelling annuleren’ te klikken. U kunt ook annuleren via de knop "boeking beheren" in de bevestigingsmail.