Hoe annuleer ik mijn ticket?

Je kunt je tickets annuleren door gebruik te maken van onze app (beschikbaar voor iOS en Android). Voer je ticket gegevens in in de 'mijn tickets' sectie in de app en klik op 'annuleer mijn order'.

Het is tevens mogelijk je tickets te annuleren via de bevestigingspagina. Om hier terecht te komen klik je op de annulerings link die je hebt ontvangen via de betalings bevestigings email.

Mocht je vragen hebben neem contact op onze klanten service.