Ik kan mijn bestelling niet afronden. Wat is er aan de hand?

Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Controleer eerst of u een e-mail van ons heeft ontvangen over de betalingsstatus van uw bestelling. Dit kan tot 30 minuten duren nadat het lijkt alsof u uw bestelling heeft afgerond.

Soms kunt u door een probleem met uw browser problemen ondervinden bij het voltooien van alle stappen van het boekingsproces.

Meestal komt dit doordat uw webbrowser moet worden bijgewerkt. Dit geldt vooral voor Internet Explorer en Mozilla Firefox. U kunt www.microsoft.com/ie bezoeken om Internet Explorer bij te werken en www.mozilla.org/firefox om Firefox bij te werken.

Als geen van deze stappen het probleem oplost, neem dan contact met ons op.