Ik heb mijn tickets besteld maar niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Voor de meeste tickets ontvang je direct na je bestelling een bevestiging. We sturen zowel een e-mail als een sms-bericht. Het sms-bericht is een back-up voor het geval je geen toegang hebt tot je e-mail.

Sommige tickets vereisen handmatige verwerking. Op werkdagen kan dit leiden tot een vertraging van maximaal een uur. Mocht je hebben geboekt wanneer de locatie is gesloten, dan is het mogelijk dat we jou de tickets pas kunnen sturen zodra de locatie weer geopend is. Als je binnen 48 uur na je bestelling nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.